جراح بینی تهران
16 آوریل

جراحی بینی گوشتی

جراحی بینی گوشتی

به طور کلی جراحی بینی بر مبنای ساختمان بینی بر دو نوع است ، جراحی بینی گوشتی و جراحی بینی استخوانی .

جراحی بینی گوشتی

بینی گوشتی :

بینی گوشتی دارای پوستی ضخیم با غضروفی ظریف تر نسبت به بینی استخوانی می باشد . سر بینی گوشتی معمولاً پهن و دارای افتادگی است . همچنین در صورتی که نوک بینی گوشتی را در میان انگشت ها فشار دهید ، از حفره های ریز روی پوست آن کمی چربی بیرون می آید .

تعداد آقایانی که بینی گوشتی دارند ، بیشتر از بانوان است و دلیل آن میزان چربی و نوع هورمون های آقایان است .

در گذشته به منظور انجام عمل زیبایی و جراحی بینی گوشتی ، مقداری از غضروف بینی برداشته می شد و به این ترتیب به اصلاح و رفع ایرادات ظاهری بینی پرداخته می شد ، نتیجه این عملکرد ، پیدایش اسکار بر پوست بینی به  علت خالی شدن فضای زیر آن و در نتیجه بروز فرورفتگی ، روی پوست بینی بود . گاهی نیز این نوع عمل باعث می شد تا زخم های بسیاری ناشی از جراحی بینی بوجود بیاید ، اما در حال حاضر به وسیله ی تقویت بافت غضروفی و سپتوم ( غضروف تیغه ی میانی بینی ) نوک بینی را تقویت کرده و با این عمل می توان بدون آسیب به بافت بینی به نتایج مطلوب دست یافت .

در جراحی بینی گوشتی ، از جراحی بینی به روش باز استفاده می شود ، چرا که در جراحی بینی به روش بسته ، دسترسی جراح به نوک بینی راحت نیست و همچنین دید جراح نیز کامل نیست .

درضمن باید به این نکته نیز اشاره نمود ، که در جراحی بینی گوشتی ، میزان تورم بیشتر است و زمان مشاهده نتیجه نهایی به دلیل طولانی تر بودن دوران بهبود زخم و کاهش تورم ، نیز نسبت به بینی استخوانی کمی دیرتر خواهد بود .

 

دکتر یوسف یعقوبلو

جراح و متخصص گوش حلق و بینی
جراح زیبایی بینی و صورت

جراحی بینی گوشتی
به این مقاله امتیاز دهید

درباره نویسنده

جراحی بینی | جراح بینی تهران
دکتر یوسف یعقوبلو | جراح بینی تهران | جراح و متخصص گوش حلق و بینی | جراح زیبایی بینی و صورت | جراحی بینی استخوانی | جراحی بینی گوشتی

پاسخ